09.08.2023

Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman KAAN'dan Konferans

Dini İhtisas Merkezimizde Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman KAAN Aday Din Görevlisi Kursiyerlerimize konferans verdi.

Program Kur'an Tilavetiyle başladıktan sonra Dini İhtisas Merkezi Müdürü Zeki GÜNBEY selamlama konusşması yaptıktan sonra Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman KAAN, "Din İstismarının Önlenmesinde Sahih Dini Bilginin Önemi" konulu konferans verdi.

Programa  İl Müftüsü Ali GÜLDEN, Müftü Yardımcıları, Eğitim Görevlileri ve Aday Din Görevlileri katıldı.
 Konferans akabinde merkezimiz toplantı salonunda eğitim veren hocalarımızla bir araya gelen Doç. Dr. Enver Osman KAAN eğitimle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dini İhtisas Merkezi Müdürü Zeki GÜNBEY teşriflerinden dolayı Doç. Dr. Enver Osman KAAN'a teşekkür etti.